Spyr på dieten

Min "diet" är nu under Juni månad att helt enkelt inte äta någonting sött alls (frukt får jag äta hur mycket jag vill av) samt undvika skräpmat. Jag kommer inte räkna kalorier utan försöka mig på att räkna kolhydrater, fett och protein :) det är riktigt kul, speciellt med shapeup appen. Dock är det svårt att komma upp i 70 g protein men inte överstiga fetthalten haha! 
Men som rubriken tyder på så mår jag så sjuuuuuukt illa såfort jag sover lite, äter lite eller dricker lite vatten. Har fått kväljningar typ 50 gånger idag och på bussresan hem behövde jag typ hyperventilera för att inte spy haha! Jävla kropp. Sen hjälpte det inte att jag spontandansa i någon timme på stadsparken utan att ha ätit, men så är livet antar jag.

Tror ni jag klarar det förresten? Att inte äta sött alltså, jag älskar ju sött! Men som tur är finns ju banan och questbars som jag får äta. Men som mitt favorit citat säger "Whether you think you can, or think you can't - you're right" 
Så jag får helt enkelt tro att jag kan det så kan jag det.

Mitt mål är att få bort mitt sockerberoende och bli friare och mer i kontroll när det gäller mat, att välja mat för hälsans skull inte för smakens skull. Typ jag ska sluta salta maten och sluta dricka kaffe efter den här månaden, men steg för steg. 
Sen såklaaart vill jag bli fit for fight, gissa vad jag ska göra på Torsdag? Survival training, typ man tränar i en militärbana. den duuu. Så efter sommaren kommer jag vara en biff.