Let the studying begin!

Och så var det ju Måndag, den 29onde, mina studier börjar alltså today! Jag har försökt repetera så mycket som möjligt och är som vanligt inte så bra på att estimera tid, så tänkte ju gå egenom matematik 1 och sen 2 och sen börja lite på 3, men hann ju givetvis bara komma till slutet av Matte 1 haha! 
Så jag har haft lite ångest men läste nyss första uppdraget och det är väldigt lätta saker, typ enkla funktioner och algebra och typ linjära funktioner ect, det är asbra, för då har jag ännu mer tid att repetera och kan verkligen sattsa på det inför de svårare grejerna som kommer sen!
Biolgoin blir mycket att läsa, typ 70 sidor, så har jag såklart ingen bok för jag är ju som jag är, men ska se till att låna en eller köpa en imorgon. Men ialflall det var vädligt lätt det också, så nu är jag inte alls lika nervös och tror studierna kommer gå bra! Ska sattsa på A, tror ni jag klarar det? ;)

Mitt målbetyg är C, för jag kom på att om jag sätter A som mål kommer jag tycka det är för jobbigt och kanske bara få ett D eller nåt, inte tycka ett B är tillräckligt osv. Om ni fattar? Det där typsika där man översattsar vilket gör att man ger upp istället. Men om jag får A blir jag asglad, bara fått betyget A på en kurs hitills, alltså inte mvg, utan A, och det är i social psychology jag läste i Thailand haha.

Få se, vad händer mer denna vecka? 
1. Jag måste gå till läkaren och fixa mina fötter, för de blir ju bara värre och värre efter stukningen.
2. Köpa en ny cykel! Whoaa, kul va? Ska bli en Mountain Bike!
3. Träna, ska mest köra pump it och spinning hela veckan för att vila upp mina fötter.

Not much more than that, kommer fota massa till bloggen på både natur och mat, kommer se på big brother, och studera på dagarna. Men ser fram emot rutiner nu, wohooo!