Bra och dåligt med vinten


Hej hopp! Här kommer en lite rolig lista med bra och dåliga saker med vintern. Självfallet var jag tvungen att skriva mer bra saker, så man blir lite gladare och positivare efter att ha läst detta :D
 
DÅLIGA SAKER
- Att ta på sig träningskläderna tar längre tid än själva träningen. Först underställ sen mellanställ sen jackor hit och dit. 

- Att gå upp på morgonen är nästintill omöjligt med mörkret utanför, när man väl är uppe fryser man ihjäl och går och lägger sig igen.

- Man rör sig mindre, eftersom bussen låter som ett 10000 gånger bättre alternativ i en snöstorm än att promenera blir man lite lat.

- Ingenting händer. Exakt ingenting. Inga festivaler, inga häftiga fester, inget.

- det är kallt och mörkt. Behöver jag säga mer?
 
BRA SAKER

+ Man kan ha det otroligt mysigt, hela tiden om man vill. Med julmusik, juldekoration, ljus, filtar och en stor kopp choklad/kaffe så har dagen genast blivit bättre!

+ Bakelserna. Visst, jag är inget fan av saffran och kanel men de luktar så gott! Hembakade kanelbullar och knäck är ju fantastiskt.
 
+ Snö lyser upp allting och gör vintern ännu mer mysig. Dessutom kan man ha snöbollskrig!

+ Maten. Julskinka med senap är väl något man ser fram emot hela året...typ.

+ Sen självfallet julafton, när man möter hela släkten och gottar sig i presenter och mat, då känns inte vintern så värst dålig.

+ Nyår måste vara det roligaste på hela året! Att se fram emot ett heelt nytt år med en ny start, festa, ha förhoppningar och ha kul!

 

Kommentera här: