Vår

Nu är det typ sommar, iallfall enligt radion. Men för mig är våren när alla blommor ploppar upp och när de försvinner och det är grönt överallt är det sommar :)
Men guud vad härligt det är ute iallfall, jag får alltid panik varje gång det blir vår för det går "för fort" och jag hinner aldrig riktigt ta vara på den. Det finns ju så sjukt mycket att göra på våren! Tillexempel att plocka blommor, fota blommor, ha på sig sina favoritvår kläder innan det blir för varmt för dom, sola innan det är bikinidags, äta glass, träna sista rundorna innan beach 2014 och jogga i det svala vädret innan man dör av hettan! Typ! och mycket mer. En sak jag verkligen älskar dock med sommarhalvåret är att gå upp tiiiiidigt, när solen går upp och jogga. Eller iaf gå en lång promenad och se solen gå upp och alla fåglar vakna till liv. Låter astöntigt men ja. Dock har jag haft en dålig vana att somna runt den tiden istället för att vakna haha!
Jag menar det är rätt svårt att få en rutin där man får tillräckligt med sömn och kan gå upp 5 på morgonen ;)
Men det finns så mycket annat positivt med att vakna i tid, kanske inte fem men innan 10 iaf! Solen är ju på en plats i himelen man ej är van vid, vilket gör att det känns bättre och man mår bättre. Så jag ska få den vanan nu i veckan att gå upp runt 8-9 tiden för att sedan gå upp vid 5 nångång ibland :D men allt är relativt.
Men en början till rutien är väl att lägga sig i tid så ska säga godnatt nu! 

Bjuder på en fin bild jag tog på en humla :)