Träffat en kille

 
Okej min uppdatering SUGER, haha! Men jag har varit så inne i annat i livet just nu, bloggen har lixom inte alls varit en prioritering. Sen så vill jag faktiskt fixa en ny blogdesign och börja skriva på riktigt, lite mer kvaltieinlägg lixom! Vet inte än vad jag vill skriva om men jag ska lista ut det :) politk? Smink? mig själv? We'll see. 

Om två dagar bär det av mot Piteå, jag ska alltså åka upp till 30 minus för en killes skull. Crazy va? Men ska bli så himla kul att få träffa min bästa vän Josefine också dessutom ska vi åka skidor! omg, ja ni hörde rätt, första gången i mitt liv. Vi skulle även rida men det blir inte av för jag pallar inte med allergin, kommer ju dö haha lättare på sommaren när man kan rida ute :) 
Ja som ni ser kommer jag också ha fullt upp där nere med att umgås med alla och hitta på saker, men jag kommer fota massa o lägga upp iaf! 

Förutom det så går träningen helt okej och maten med, jag tänkte baka väldigt mycket i piteå, för att vad ska jag annars göra när han är i skolan? kanske plugga själv...men baka också! Så bilder och recept will come :*

ÅH ÄR TAGGAD!