2014

Här kommer en till snabb årsresume! 
2014 har inte varit det mest händelserika året för mig men det betỳder ju bara att jag laddat upp mig för ett händelserikt 2015 ist (a) Eller hur? Det är inget fel att ha ett dåligt år, för det brukar balansera ut sig!

 
 
 
Det här året började extremt tufft för mig. En väldigt nära till mig gick bort samtidigt som jag var hemma i sverige efter en 6 månaders utlandstudie i thailand. Hade ingen aning om vad jag skulle göra eller ens bo, så jag åkte hem till min käre far och tog an en fotokurs med min nya kamera och åkte på en liten resa till Turkiet med Nils, samtidigt tog jag an träningen och köpte en helt ny dator! Jag gjorde dessutom högskoleprovet och fick 0,7.

 
 
 
 
Jag åkte på cykelturer med pappa, festade i Gävle och köpte ett gymkort med min syster. Värmen gjorde mig gladare även fast jag inte jobbade eller plugga så kändesaker lite bättre. Jag åkte på en foto-dag med min vän josse och vi började planera hösten och vi hade tänkt flytta ihop! Jag åt dessutom mycket nyttigt.


 
 
Utbildninden strulade till sig och jag flyttade inte ihop med josse eftersom hon kom in i en utbildning ända upp i piteå. Jag hittade en nödlösning och det vart distans studier, jag fyllde även år och gymmade väldigt mycket. Halloween vart en kryssning som var otroligt roligt där jag hade en grym utklädnad! 
Kurserna visade sig vara svåra och ja har haft problem att hänga med så har förlängt många kurser. Jag har börjat mått lite bättre och snart är det dags för en superkul nyårsfest i stockholm..

 

Jag har bestämt för att inte ha några mål, planer eller löften i år! Överraskande va? Jag som är en planeringsmänniska lixom! Jag behöver lära mig att uppskatta nuet och inse att man inte ska oroa sig utan istället se fram emot allting och våga lyckas och våga kämpa, så istället för att planera ska jag göra. När jag vill hur jag vill! Jag tror jag kommer mycket längre genom att leva så istället för att sätta för höga mål som jag bars blir ledsen över att jag inte når. Som "gå ner 12 kg", eller "få mvg" eller typ "träna 3 gånger i veckan hela året". Det sätter onödig press bara! Året kan va lika lyckat utan dom målen :)